Je bekijkt nu Wat moeten Diabetici Weten Over Isagenix

Wat moeten Diabetici Weten Over Isagenix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ben jij diabetici en wil je graag van start gaan met Isagenix ? Dit moet je alvast weten !

Diabetici ondervinden geweldige resultaten bij Isagenix

Wat moet jij alvast weten voordat je van start gaat met ons programma

Wilt u een reinigings- en vetverbrandingssysteem met Isagenix proberen, maar maakt u zich zorgen omdat u diabetes heeft? Maak je geen zorgen meer, want ja, Isagenix kan nog steeds voor jou zijn – misschien moet je de ervaring gewoon aanpassen aan je eigen persoonlijke gezondheidsbehoeften. De eerste stap die u moet nemen, is praten met uw arts of andere zorgverlener om er zeker van te zijn dat ze het goedkeuren en dat aan uw individuele behoeften kan worden voldaan. Reiniging kan het beste worden gedaan onder medisch toezicht, maar kan zeker resultaten en een betere gezondheid opleveren voor iedereen, inclusief mensen met diabetes. Onlangs gingen we zitten met Dennis Harper, DO en voorzitter van de Isagenix Science Advisory Board om wat vragen te stellen en van zijn expertise te leren.

Vraag: Dr. Harper, wat is volgens u de belangrijkste factor waar mensen met diabetes op moeten letten met een Isagenix reinigings- en vetverbrandingssysteem?

Dr Harper: Bloedglucosespiegels, zeker. Aangezien diabetes een boven normale bloedsuikerspiegel met zich meebrengt, moet dit nauwlettend worden gevolgd en kan het ertoe leiden dat een patiënt een Isagenix-systeem moet aanpassen aan zijn individuele behoeften. Reinigingsdagen kunnen ervoor zorgen dat de bloedsuikerspiegel te laag wordt, terwijl Shakedagen ervoor kunnen zorgen dat de waarden stijgen. Het belangrijkste doel is om op de hoogte te blijven van het controleren van de bloedglucosespiegels, zodat ze niet te hoog of te laag worden.

Vraag: Wat zijn de aanbevelingen naar Detoxdagen ?

Dr. Harper: Reiniging betekent dat je nauwelijks calorieën binnenkrijgt, dus er is een kans dat de bloedsuikerspiegel daalt. Het doel is om het niet te laag te laten worden, zoals onder 75, omdat dit een hypoglycemische toestand kan veroorzaken en gevaarlijk kan zijn. Mensen met diabetes moeten mogelijk gedurende een Detoxdag extra snacks eten. Als de niveaus te snel beginnen te dalen, of als u zich zwak of duizelig voelt, moet u iets eten om uw glucose te verhogen. Ik raad een hoog glycemisch voedsel zoals sinaasappelsap aan om je glucosespiegel snel te verhogen. Als de glucosespiegels niet zo laag en niet zo snel stijgen, is een kwart tot de helft van een IsaLean-reep, een SlimCake, een FiberSnack of misschien een of twee IsaDelights voldoende.

Omdat de glucosespiegels van nature laag zullen zijn op Detoxdagen, is extra voorzichtigheid geboden bij het gebruik van insuline en orale diabetesmedicatie. Ik raad mijn patiënten aan om tijdens het programma hun insuline en orale diabetesmedicatie te halveren en aan te passen. Ik raad ook aan om kortwerkende insuline te gebruiken. Patiënten moeten echter eerst hun arts raadplegen voordat ze de medicatie aanpassen. Mensen met diabetes type 1 kunnen nooit verwachten volledig van insuline af te komen, maar veel mensen met diabetes op een Isagenix-systeem hebben ontdekt dat er niet zoveel insuline nodig is, vooral voor mensen met diabetes type 2, om nog maar te zwijgen over het algemeen beter voelen.

Een andere optie voor mensen met diabetes is om “dagelijkse reiniging” te doen in plaats van een grondige reiniging. Ze kunnen nog steeds profiteren van de krachtige kruiden en plantaardige ingrediënten in Cleanse for Life, terwijl ze gedurende de dag meer flexibiliteit hebben in hun calorie-inname.

Vraag: Wat zijn de aanbevelingen naar shakedagen ?

Dr. Harper: Tijdens Shake Days kunnen de glucosespiegels doorgaans stijgen. Dit is normaal, maar als ze te hoog oplopen, zijn er een aantal opties om ze te egaliseren. Een daarvan is om de shakes te verdunnen met IsaPro, dat wei-eiwit is en minder koolhydraten bevat (of IsaLean Pro te gebruiken, dat is IsaLean Shake en IsaPro al gemengd). Een andere optie is om vier keer per dag een halve shake te nemen of twee keer per dag een halve shake, afhankelijk van het totale aantal shakes dat je normaal hebt. Het idee hier is om kleinere hoeveelheden koolhydraten te consumeren, zodat de glucosespiegels op één lijn blijven. Controleer je niveaus om je te begeleiden.

Vraag: wat zijn de resultaten dat een Diabetici kan verwachten bij het afslankingsprogramma ?

Dr. Harper: Over het algemeen zien we een verlaging van de glucosespiegels met het Isagenix-programma. Het belangrijkste onderdeel is het gewichtsverlies dat Isagenix aanmoedigt – dit is enorm. Gewichtsverlies kan zorgen voor stabielere bloedsuikerspiegels, waardoor lagere doses medicatie nodig kunnen zijn. Ik heb zelfs gezien dat sommige mensen met diabetes na het afvallen geen medicatie meer nodig hebben. De uitkomst van iedereen zal anders zijn, maar de belangrijkste aanbevelingen die elke arts zal geven, en de aanbevelingen van de American Diabetes Association, zijn het verminderen van calorieën, natrium en ongezonde vetinname (ongezonde verzadigde en transvetten); porties beheren om de bloedsuikerspiegel te verbeteren; kies voedselrijke voedingsmiddelen die weinig toegevoegde of eenvoudige suikers bevatten; eet een dieet rijk aan vezels, visolie omega-3-vetzuren en magere eiwitten; en verhoog fysieke activiteit. Afgezien van de fysieke activiteit, heeft Isagenix mensen met diabetes gedekt. Het is een geweldige manier om de juiste hoeveelheid benodigde voeding te krijgen met de minste, portiegecontroleerde hoeveelheid calorieën …

Vraag: Wat kan ons voedingssysteem nog meer bieden aan diabetici ?

Dr. Harper: De meeste, zo niet alle, producten zijn geweldig voor mensen met diabetes. Het eten van een vezelrijk dieet is gemakkelijk te doen met Isagenix. SlimCakes, FiberSnacks en FiberPro zullen allemaal bijdragen aan het verkrijgen van voldoende vezels. FiberPro kan aan verschillende soorten voedsel worden toegevoegd: shakes, dranken, soepen of besprenkeld met salades. Een ander nuttig product voor mensen met diabetes is IsaOmega Supreme. Mensen met diabetes moeten speciale aandacht besteden aan de gezondheid van hun hart. Een bekende bijdrage aan de gezondheid van het hart is visolie omega-3-vetzuren, die de effecten van slechte vetten helpen tegengaan die mogelijk ongezonde bijproducten produceren als ze in te grote hoeveelheden worden geconsumeerd. Ageless Actives bevat coQ10 en vitamine D, die ook bijdragen aan een gezond hart. Zelfs als een persoon met diabetes niet op zoek is om af te vallen, kan Isagenix helpen.

Een groot probleem voor mensen met diabetes is maaltijdplanning en, zoals ik al zei, portiecontrole. Hier kan er niks op tegen de IsaLean Shakes. Rijk aan eiwitten, matig aan koolhydraten en vetten – er is geen betere keuze. Bovendien is diabetes gekoppeld aan een lagere spiermassa. Het hoge proteïnegehalte in de shakes draagt bij aan een verhoogde spiersynthese en vetverlies, waardoor de bloedsuikerspiegel op natuurlijke wijze wordt genormaliseerd. Ook hier kan een verminderde behoefte aan diabetesmedicatie het gevolg zijn. Een ander probleem voor mensen met diabetes is dat ze voldoende groenten en fruit in hun dieet krijgen. Vruchten, meer dan groenten, kunnen echter een probleem zijn, omdat ze ongewenste pieken in de bloedsuikerspiegel kunnen veroorzaken, waardoor sommige mensen met diabetes helemaal geen fruit eten. Dit is echter niet ideaal, omdat fruit een grote bijdrage levert aan een gezond dieet. IsaFruits is een geweldig product om pieken in de bloedsuikerspiegel te voorkomen en toch het antioxidant-equivalent te krijgen van meer dan 20 vruchten. Hetzelfde met Isagenix Greens – minimaal tot geen effect op de bloedsuikerspiegel en biedt nog steeds de antioxidanten die zo belangrijk zijn.

Dr. Harper is voorzitter van de Isagenix Science Advisory Board. Hij is al 26 jaar in de huisartsenpraktijk en speelde een grote rol bij het implementeren van de Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA) in 1994. Dr. Harper was een stemgerechtigd lid van de American Osteopathic Association, voormalig president van artsen voor progressieve geneeskunde, voormalig voorzitter van de Osteopathic Licensing Board voor de staat Utah en was fellow bij de Federation of State Medical Boards. Dr. Harper is de auteur van Cleansing for Life: Nature’s Best Kept Health Secret..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een reactie achterlaten