Je bekijkt nu Waarom voor Isabelgium kiezen?

Waarom voor Isabelgium kiezen?

Een gezondere levensstijl, die love handles eindelijk kwijtspelen of je gewoon beter in je vel voelen – elk jaar stellen we gretig een hele hoop goede voornemens op. In Maart was ik die goede voornemens al lang vergeten en tegen de zomer was ik allesbehalve beach-ready.

‘’Zeg schat’’ zei mijn vrouw dan. ‘’Bestaat er zo geen wondermiddeltje om af te slanken zonder te veel te sporten?’’

Willen we dat niet allemaal? Een sapje of een pilletje waar we zonder al te veel gedoe mee afslanken, waardoor we ons beter in ons vel voelen en dat eindelijk ons buikje doet verdwijnen als sneeuw voor de zon?

Een klein jaartje geleden hoorde ik voor het eerst van een nieuw voedingsconcept dat mensen gewicht kon helpen verliezen zonder te sporten.

Ha! Maak dat de kat wijs!

De markt wordt overspoeld door wondermiddeltjes en verschillende diëten die niet enkel veel geld kosten maar uiteindelijk ook niet blijken te werken. Van verschrikkelijke jojo-effecten tot ketogriepjes: de meeste diëten hebben dan nog eens nare bijwerkingen! Als voedingscoach weet ik maar al te goed wat een crashdieet met mensen doet. En laten we eerlijk zijn: als de rest van de diëten en voedingsconcepten maar zo-zo werkt, hoe kan dat nieuwe voedingsconcept dan het echte verschil maken?

Isagenix is een volledig en vooral gezond voedingsconcept dat gezonde voeding combineert met actieve en natuurlijke ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen.

Mijn vrouw startte een jaar geleden uiteindelijk met Isogenix en raakte in 7 weken maar liefst 6 kilo kwijt zonder te sporten! Na een klein jaartje voelt ze zich heerlijk in haar vel en is ze erg fier op zichzelf, haar gewonde levensstijl en haar figuur.

Als zij dit kan – dan kan jij dat zeker!

Wat is Isagenix en hoe kan het ook jou helpen?

Isagenix is een geavanceerd voedingsconcept dat afslanken en gezondheid op een holistische manier benaderd. Het is geen crash-, keto-, of proteïnedieet en heeft dus ook geen nare bijwerkingen.

Daarnaast begrijp ik maar al te goed dat ieders lichaam en ieders levensstijl verschillend is. Daarom biedt ik een hele resem pakketten en producten aan. Op die manier kun je Isagenix perfect combineren en integreren in je dagelijkse routine.

Welke producten biedt Isagenix aan?

Net omdat ieders levensstijl verschillend is en niet iedereen direct zijn hele levensstijl en eetgewoonten kan omgooien biedt Isagenix een hoop verschillende producten aan – zowel voor mensen die graag een slankere lijn bekomen als voor zij die op zoek zijn naar een gezondere levensstijl.

Nourish For Life™

Nourish For Life is een lekkere drankenmix met natuurlijke ingrediënten die je lichaam ondersteunt met een gezonde dosis vitamine B. Nourish For Life helpt vermoeidheid te verminderen en stimuleert de stofwisseling. Wanneer je op zoek bent naar een evenwichtige, voedzame en vooral verkwikkende shake en drankenmix dan is Nourish For Life wat voor jou. Nourish For Life is momenteel beschikbaar in bessensmaak.

Isagenix Greens™

Je dagelijkse portie groenten binnenkrijgen is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom heeft Isagenix een poeder ontwikkeld uit kale, spinazie, broccoli en chlorella. Je kan dit poeder toevoegen aan bruiswater, mineraalwater of zelfs je favoriete Isagenix shake. Op die manier krijg je een evenwichtige portie groenten binnen.

Daarnaast is Isagenix Greens tm erg geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde manier om gewicht te verliezen. Per portie bevat deze shake namelijk maar 30 calorieën en het bevat geen toegevoegde suikers. Isagenix Greens is eveneens een goede bron van vezels wat de spijsvertering bevordert en is het geschikt voor het volledige gezin – perfect om je kieskeurige kinderen (4 jaar en ouder) groentjes binnen te laten krijgen!

IsaLean™ Shake

Voor zij die graag wat gewicht verliezen of hun lichaam willen tonen heeft Isagenix de Isalean tm Shake bedacht. Deze shake is een maaltijd shake boordenvol whey, melkeiwit en vezels die een goede spijsvertering en vetverbranding bevordert.

Maar wat maakt de IsaLean tm Shake anders dan de miljoenen maaltijd shakes die momenteel op de markt zijn? Wel, Isagenix gebruikt vooral natuurlijke producten van goede kwaliteit en streeft ernaar om een zo gezond mogelijk product op de markt te brengen. Onze shakes bevatten bijvoorbeeld geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen terwijl al onze whey-eiwitten afkomstig zijn van weidekoeien die gevoed worden met gras.  

Gezien de IsaLean tm Shake meer dan 23 verschillende vitaminen en mineralen bevat kan je op een gewonde manier je maaltijden vervangen met deze shake. De IsaLean tm Shake is daarnaast ook sojavrij, glutenvrij en uitermate geschikt voor vegetariërs en een portie bevat maar 240 calorieën.

Paketten voor gewichtsverlies

 Als je graag wat gewicht verliest heeft Isagenix eveneens holistische voedingspakketten die gewichtsverlies bevorderen. We hebben momenteel twee pakketten: een basis pakket en een medium pakket.

Basispakket

Het basispakket voor gewichtsverlies werd met veel overweging samengesteld uit voedzame, lekkere en vooral gezonde producten die je helpen om je doelgewicht te bereiken.

Het basispakket bestaat onder andere uit:

 • 4 Isalean™ Shakes
  • Zoals hierboven reeds vermeld is de Isalean tm Shake een maaltijd vervangende shake gemaakt van natuurlijke producten boordenvol vitamines en whey-eiwitten.
 • 2 Nourish for Life
  • Nourish For Life helpt met het cleansen van je lichaam en is momenteel beschikbaar in bessensmaak
 • 1 Ionix R Supreme
  • Ionix R supreme is een voedingssupplement boordenvol Adaptogenen dat de natuurlijke lichaamsfuncties helpt regelen en je helpt herstellen na het sporten.
 • 1 Thermo GX™
  • Thermo GX ondersteunt je metabolisme waardoor je sneller energie verbrandt en dus sneller gewicht verliest.
 • 1 pakje Isagenix™ Snacks,
  • Isagenix tm Snacks zijn kleine snacks gemaakt van whey, melk of planteneiwit die je helpen die kleine goestingkjes te overwinnen. Daarnaast bevat Isagenix tm Snacks ook Chromium wat je metabolisme ondersteunt en je bloedsuikerspiegel op een normaal niveau houdt.
 • 1 Isamove ™
  • Isamove tm ondersteunt je lichaamsfuncties en moet dagelijks voor het slapengaan genomen worden. Isamove tm bevat onder andere magnesium wat goed is voor je hart en je spieren.
 • 1 Isashaker
  • Met deze shaker kan jij je favoriete Isashakes klaarmaken.
 • een gids
  • Deze gids zet je op het goede pad naar je doelgewicht met een heleboel goede tips en tricks omtrent de producten in het pakket en hoe het meeste te halen uit je Isagenix producten.

Medium Pakket

Het medium pakket voor gewichtsverlies bevat alles wat het basispakket biedt en eveneens:

 • 1 pot Isagenix™ Greens
  • Isagenix™ Greens is een supplement dat je oplost in water of in een shake. Dit supplement bevat heel wat vitaminen uit natuurlijke groentjes.
 • 1 pakje Isadelight™ chocolade
  • Isadelight zijn lekkere en gezonde chocoladesnacks met groende thee extract, amino zuren en antioxidanten. Op die manier kan je zonder je schuldig te voelen genieten van een lekker stukje chocolade!
 • 1 pak Whey Thins™.
  • Whey Thins tm zijn een lekkere snack van amper 100 calorieën.

Gezond gewichtsverlies via Isabelgium

Als voedingscoach vind ik het erg belangrijk dat de mensen die in begeleid de juiste vitamines en mineralen binnenkrijgen. Ik zie vaak dat mensen bepaalde diëten niet kunnen vol houden, of erger nog: dat het dieet hen ziek maakt.

Ik werk met Isagenix omdat deze producten een volledig en vooral gebalanceerd voedingssysteem bieden dat makkelijk vol te houden is en dat de kilootjes ook echt weg houdt. Gedaan met dat verschrikkelijke jojo effect of jezelf heelder dagen uithongeren!

Alle Isagenix producten zijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten, zijn gecertifieerd en hebben een E-label.

Ben je overtuigd van Isagenix of heb je nog enkele vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta je graag met raad en daad bij op jouw persoonlijke pad naar een gezondere levensstijl en jouw doelgewicht.

Een reactie achterlaten