You are currently viewing Product Spotlight: Whole Blend IsaLean® Bar

Product Spotlight: Whole Blend IsaLean® Bar

Whole Blend Bar

Product Spotlight: Whole Blend IsaLean® Bar

De Whole Blend IsaLean Bar is kunstig vervaardigd met superfood-ingrediënten voor een perfect gebalanceerde snack/post workout maaltijd. Dit is niet zomaar een lekkere bar, hij bevat ongekend veel goeds:
De bar zit vol Vitamers (volledige vitaminen, een technologie die wereldwijd alleen Isagenix heeft), komende uit zoete aardappel, spinazie, zonnebloempitten, maitake-paddenstoelen, chlorella, broccoli, pompoen en boerenkool.
Is een bron van vitamine C, wat betekent dat je in elke reep 25% van je dagelijkse behoeften krijgt.
Eén van de belangrijkste aspecten van elk soort eiwit is de bron, hoeveelheid en kwaliteit. De Whole Blend Bar bevat** 20 gram hoogwaardige eiwitten**, waaronder wei-eiwitten.
Eiwitmix: een mix van wei-eiwitisolaat, melk-eiwitisolaat en melk-eiwitkrokante melk die afkomstig is van “happy cows” die vrij rondlopen en niet worden behandeld met routinehormonen of antibiotica.
Essentiële gezonde vetten: In elke bar krijg je 9 gram gezonde vetten, van oa. amandelboter en pinda’s.
Vezels zijn een belangrijk onderdeel van elk dieet – het helpt ons om ons vol te voelen en houdt ons spijsverteringsstelsel gezond. Met 12,5 g in elke bar zit je goed!
Suikers.. als iets zó goed smaakt, zou je verwachten dat er een behoorlijke hoeveelheid suiker in zit. Maar nee!! we hebben een manier gevonden om onze repen lekker te maken zonder een hoop suiker of kunstmatige zoetstoffen toe te voegen.
Alles wat je moet weten over de Whole Blend bars: https://eu.isafyi.com/…/whole-blend-isalean-reep-alles…/
Wat zijn vitamers? Wat is de Whole Blend lijn? Hier een 4min video van Dr. Plant onze Chief Science Officer! https://youtu.be/gP3w5hio-ak
Krijg nu een doos Whole Blend Bars GRATIS bij een bestelling van meer dan 125bv! Actie geldt tot 16 januari 2022.

Leave a Reply