Je bekijkt nu Ontdek je ✨ glans ✨

Ontdek je ✨ glans ✨

Ontdek je ✨ glans ✨ met het flesje dat door Marie Claire werd uitgeroepen tot ‘beste innerlijke schoonheidsproduct’ en door Elle Australië werd beoordeeld met een 9/10❗️

Ondersteun:

✅ gezond haar

✅ huid

✅ nagels

🤔 Wat is Collagen ElixirTM❓

👉 Collagen Elixir is de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

🤔 Wat zijn de voordelen van collageen van type 1❓

👉 Er zijn vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden.

☝️ Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

🤔 Waar komt marine-collageen vandaan❓

👉 Het marine-collageen in Collagen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

🤔Is de verpakking van Collagen Elixir recycleerbaar❓

👉 Ja, onze Collagen Elixir verpakking bestaat uit glas en is 100% recycleerbaar.

👀 Bekijk het artikel met onze super beoordeling van een 9/10 door Elle Australia via https://lnkd.in/gfikijVf

Meer informatie over onze “little bottle of amazing”❓

Contacteer ons via pb 📩 of neem een 👀 kijkje op onze website https://lnkd.in/gzRa3Bte

#DiscoverYourGlow #Isabelgium #Beauty

Een reactie achterlaten