Health ambassadors worldwide

Health Ambassadors Worldwide

Welkom en leuk dat je meer informatie wilt over onze business. Kijk rustig even rond.

Lifestyle

Our amazing lifestyle is a result
of the work we do

Travel

The gladdest moment in human life
is a departure into unknown lands

Fun

It's not fun Unless the whole
team is winning

Lifestyle

Onze business draait om een healthy lifestyle. Via social media helpen en inspireren wij andere mensen om gezonder en gelukkiger te leven.

 

Graag vertellen we je meer over wat er allemaal mogelijk is wanneer jij van start gaat. Het is hard werken, maar als je het op de juiste manier aanpakt kan je de vrijheid hebben om zelf te kiezen waar, wanneer en met wie je werkt.

 

Het enige wat je nodig hebt is je telefoon en/ of laptop zodat je heerlijk thuis op de bank of misschien wel vanaf het strand kan werken. Laat je lifestyle zien op social media en je business staat.

Travel

One of the great things about the business is that it is super international.

A nice excuse to go somewhere you have never been. You can absolutely work from anywhere you want. As long as you have an internet connection. We can expand our team & customer base in the following countries:

Australia
Austria
Belgium
Canada
Denmark
Finland
France
Germany
Ireland
Italy
The Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
United States

Fun

Het verdienen van geld is natuurlijk super fijn maar het belangrijkste is hoe leuk we het samen hebben. Dit is waar het start. Je kunt alleen wat moois bereiken wanneer je dit samen doet met mensen die ook grote ambities hebben.

Just a few of us

Wil jij graag vrijheid creëren, een extra inkomen opbouwen, graag ondernemen of heb je altijd de ambitie gehad om een eigen bedrijf te starten? Dan is dit de perfecte kans voor jou. Of je nu een paar honderd euro of een paar duizend euro wil verdienen, het kan allemaal! Dit is uiteraard niet mogelijk zonder grote inzet & doorzettingsvermogen maar des te leuker is het dan ook om de successen samen te vieren op evenementen. Hard werken wordt door het bedrijf dan ook absoluut beloond!
× How can I help you?