Weightloss | Gewichtsverlies met gezonde levensstijl | Isabelgium

Stap voor stap op weg naar gewichtsverlies

Samen bereiken we gewichtsverlies door middel van een gezonde levensstijl. Deze twee gaan namelijk hand in hand. We behalen stap voor stap resultaten in gewichtsverlies door je levensstijl te veranderen.

 

Om jouw doelen te bereiken, staan we tevens 7 dagen in de week voor je klaar. Ik weet namelijk als geen ander met welke obstakels of pijnpunten je te maken krijgt onderweg naar een gezonde levensstijl, en dus ook gewichtsverlies. Een ‘quick fix’ methode bestaat er helaas niet, maar ik kan je wel helpen om een nieuwe levensstijl te creëren. Om vervolgens samen jouw doelen te bereiken.

 

Met samen bedoelen we onze community en ons ISABODY CHALLENGE concept, waarmee we vervolgens de beste resultaten neerzetten. We hebben verschillende programma’s die op jouw als persoon worden afgestemd. Twijfel je nog of heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via WhatsApp, ik beantwoord graag jouw vragen.

Met de ISABODY Challenge bereik je gewichtsverlies en een gezonde levensstijl. Met gewichtsverlies bedoelen we afvallen tot een gezond gewicht voor jouw lichaamslengte.

 

Gewichtsverlies levert vervolgens vele gezondheidsvoordelen op. Zoals lagere cholesterol, bloedsuikerspiegel en bloeddruk. Als ook minder stress op botten en gewrichten wat resulteert in minder werk voor het hart. Het is van vitaal belang om het gewichtsverlies te behouden om gedurende het hele leven deze gezonde voordelen te behalen.

Tijdens de uitdaging ISABODY bepaal je nieuwe doelen voor je gezondheid, fitness en algemene welzijn. Je wordt lid van een gemeenschap die je volop ondersteunt en enthousiast aanmoedigt. De ISABODY Challenge is dé manier om je levensstijl te transformeren.

We hebben maar één vraag: ga je de uitdaging aan?

Buy Packages

Basic Weight Loss Package

Basic Weight Loss Package​ is specially designed to start weight loss and help you achieve your goals with a balanced daily diet. It’s the perfect weight loss package that offers you wellness every day .

See the Medium pack also.

 • Enjoy the benefits of IsaLean Shake ™ – a healthy, balanced meal, which packed maximum nutrition in only 240 calories.
 • Support your body during a Detox Day with Nourish for Life™ and our delicious snacks. That’s how Isagenix does intermittent fasting!
 • Tame your cravings with snacks that pack goodness into every bite
 

Medium Pack for Weight Loss | Premium Package

Medium package we developed, our Premium package to help you lose weight forever, nourish your body and guide you to an intuitive relationship with nutrition. This is a step up from the Basic package, you also receive tasty snacks such as IsaDelight ™ chocolate and help you stay on track!

We also have the ultimate package .

 • Enjoy the benefits of IsaLean™ Shake – a healthy, balanced meal that packs maximum nutritional value into just 240 calories.
 • Support your body during a Detox Day with Nourish for Life™ and our delicious snacks. That’s how Isagenix does intermittent fasting!
 • Tame your cravings with snacks that pack goodness into every bite.
 

Shake & Onderhoud Pakket

Een ideaal pakket voor Shake Dagen en Detoxdagen⁁ met essentiële voedingsmiddelen ter ondersteuning van je gewichtshandhaving en algemene gezondheidsdoelstellingen.

Products List:

 1. 2 IsaLean™ Shakes (any flavour)
 2. 2 Nourish for Life™
 3. 1 Ionix® Supreme

Starten met gewichtsverlies middels een uitgebalanceerd dagelijks dieet en gezonde snacks. Inclusief een detox dag met Nourish for Life™.

Afvallen en je gezonde gewicht vasthouden? Kies voor het Premium programma. Je leert je lichaam gezond te voeden en op koers te houden. Inclusief gezonde snacks en detox dag.

Ga de 11-daagsje detox kuur aan en handhaaf je gezonde gewicht. Shakes met verschillende smaken met een maximale voedingswaarde van 240 calorieën.

Results you won't get anywhere else!

Hoe ziet je dag eruit ?

ISABODY Challenge is een volwaardig voedingssysteem met natuurlijke producten. We hebben het hier dan ook niet over een crashdieet, ketodieet of proteïnedieet. Ons voedingsprogramma is gericht om een gezonde levensstijl te ontwikkelen, waardoor je het absoluut makkelijker kan volhouden.

 

Alle producten zijn tevens gecertificeerd en hebben een E-label. De shakes die gebruikt worden zijn glutenvrij en bevatten géén soja. Bovendien zijn ze macrobiotisch samengesteld, dat wil zeggen dat ze zowel koolhydraten, vetten als eiwitten bevatten.

 

Ik leg aan je uit hoe mijn dag eruit ziet:

’s Morgens start ik met een shake. Je kan kiezen uit 3 smaken, te weten aardbei, vanille en chocolade. Je kan hier gerust diepvriesfruit aan toevoegen, waardoor je kan afwisselen in smaak. Leng de shake aan met 250 ml water.

 

Daarnaast neem ik ook nog een glas water met 2 tonics in een capsule Thermo GX. Dit is om je metabolisme te boosten en je vetverbranding te stimuleren.

 

Om 10 uur neem ik een tussendoortje. We hebben zelfs hele lekkere chocolaatjes ISAdelights (waar ik zelf verslaafd aan ben geraakt).

 

Je kan ook kiezen uit een hele reeks andere tussendoortjes. Zoals rijstwafels, snoepgroenten, cracotte met kippenwit of zalm, magere yoghurt en meer.

Omstreeks 12.00/12.30 uur neem ik een volgende shake. Ook neem je daarnaast nog een glas water met de 2 tonics in een capsule om je metabolisme te boosten en je vetverbranding op gang te houden.

 

Rond 15.30/16.00 uur neem ik nog een gezond tussendoortjes, om de eventuele trek voor te zijn.

 

Oh ja, … geloof me we hebben vele lekkere tussendoortjes.

’s Avonds maak ik een gezonde maaltijd. Vlees (kip, kalkoen) of vis, onbeperkt groentes en zelfs basmati rijst, spelt- of volkorenpasta, zoete aardappel, quinoa of spelt pitabroodje. Dat mag allemaal! Dit vind ik zelf zo leuk aan de ISABODY Challenge, je hebt echt niet het gevoel dat je aan het diëten bent. Ik kook graag uit de boeken van Sandra Bekkari, maar je mag gerust ook andere recepten gebruiken.

 

Als je ’s avonds nog honger hebt, dan kan je een zakje gezonde chips eten of een yoghurtje nemen. Of in mijn geval een lekker chocolaatje 😉

Daarnaast heb je ook detox kuur 1 dag. Daarvoor is een speciale tonic die je deze dag helpt om je lichaam volledig te “reinigen”. Op de detox kuur 1 dag drink je geen shakes en eet je ook geen vaste maaltijd. Om deze 1 dag detox kuur goed door te komen, mag je nog wel enkele dingen eten ter ondersteuning: 1l verse magere soep, zakje chips, 4 chocolaatjes en eventueel een beetje groenten of yoghurt.

Ik licht de effecten van een detox dag nadere toe 😊👍🏼

1 dag detox, waarbij we ons lichaam sterk gaan ontgiften. Dat wil zeggen op een actieve manier afvalstoffen (toxinen) afvoeren uit ons lichaam. Dit levert de volgende gezonde effecten op:

 1. Je lever, nieren, longen, galblaas, lymfeklieren en dikke darm worden gezuiverd, waardoor ze weer optimaal functioneren.
 2. Je krijgt een mooiere huid.
 3. De spijsvertering komt leeg en valt ook even stil. Dit resulteert in meer energie.
 4. Toxinen hebben een negatief effect op je hersenen. Dus als je deze afvoert, optimaliseer je de hersenfuncties.

Het hoofddoel van een detox dag is dus zeker niet actief gewicht verliezen. Wat het wél doet, is je lichaam klaarmaken om extra gewicht te verliezen in de dagen die volgen. Dit komt doordat je lichaam helemaal gereinigd is.  

Ik hoop je hiermee wat meer duidelijkheid gegeven te hebben 👍🏼😊

Mocht je nog vragen hebben, stuur me dan zeker een berichtje via de WhatsApp knop.

No Title

Rated 5 out of 5
10/01/2022

Hi Dom,
We kennen elkaar al n aantal jaren en nee… het was niet meteen liefde op het eerste zicht!
Je stelde je producten en concept prachtig voor, ik probeerde het uit mr na 2 maand heb ik het opgegeven… niet echt jouw fout maar eerder de mijne
Ondanks dit zijn we mekaar nooit uit het oog verloren en hielden we contact
Toen ik vorig jaar in april een operatie moest ondergaan en ik voor een lange revalidatie stond ben ik opnieuw beginnen denken aan IsaGenix
Ik kwam van bijna zo goed als elke dag sport tot stilstand… kon niet veel meer doen
Door de maanden heen kwamen de extra kilootjes er langzaam bij… heel stresserend en frustrerend… verloor en bijna de moed van
Met de donkere wintermaanden in zicht besloot ik me te herpakken en heb ik ons verhaal terug opgepakt waar ik het had achtergelaten
Nu een paar maand ver en voel me als herboren
We zijn er nog helemaal niet (dat besef ik maar al te goed) mr ik heb opnieuw de energie te pakken die me gaat helpen om mijn doelen te bereiken
Dankuwel IsaGenix voor de producten maar vooral nen dikke merci aan U voor uw steun en motivatie
Cheers,
N.

Anonymous

No Title

Rated 5 out of 5
10/01/2022

Best product ever! I lost 30kg! And it is very easy to use. I love it! Thx 🙏🙏

Anonymous

No Title

Rated 5 out of 5
10/01/2022

Sinds ik Collageen Elixir van Isagenix ontdekt heb, kan en wil ik niet meer zonder. Mijn huid voelde na dagelijkse inname 2 weken later veel gladder en egaler aan. Na 2 maanden sterkten mijn haren ook aan en werden veel veerkrachtiger en kregen terug een natuurlijk glans. Mijn wangen glanzen ook steeds wat supermooi accentueert. Elixir is een Collageen dat erg aansterkt, je Collageenproductie bevordert waardoor rimpels ook vervagen. Ik kan het weten. Ik ben 51 en dat zie je niet. Zoals ik reeds zei: ik kan en wil niet meer zonder. Dank je wel Elixir. You make me shine. 🌟

Anonymous

No Title

Rated 5 out of 5
10/01/2022

Alle uitleg is hier te vinden omtrent de collageen!! Super gedaan!!!👊🏻⭐️👌🏻

Anonymous

No Title

Rated 5 out of 5
02/01/2022

Test Review

asad

We zouden het fijn vinden mocht je een leuke review achterlaten